HavenZorg biedt hulp en ondersteuning op alle leefgebieden aan volwassenen voor een zelfstandig(er) leven. Wij helpen mensen die (tijdelijk) tussen wal en schip zijn geraakt , vaak door psychische diagnoses of sociaal-maatschappelijke problemen of stress, trauma, burn-out of herstellend van een verslaving. We hebben een woonvorm voor Beschermd Wonen in Eindhoven en bieden ook thuis begeleiding. Met onze hulp en ondersteuning kun jij zo zelfstandig mogelijk leven. Want niemand wil toch afhankelijk zijn?

Dus ervaar jij beperkingen door je diagnose? Onze begeleiding leert jou beter daarmee om te gaan en toch je doelen te bereiken.
Wil jij zelfstandig(er) wonen? Wij kunnen je daarbij helpen.
Wil jij je zaakjes zelf regelen? Wij ondersteunen jou daarbij!
Jij wilt bepaalde doelen bereiken? De Haven helpt je je dromen waar te maken.
Zit je tussen wal en schip of ga jij terugkeren in de maatschappij? Wij helpen je weer aan boord of op de kade.

Heb je vragen? Ervaar je problemen? Neem dan direct contact op. Een vrijblijvend, persoonlijk, oriënterend gesprek kost niks en levert altijd iets op. Wel is het zo dat de afdeling WMO van de gemeente in de meeste gevallen verantwoordelijk is, om maatschappelijke ondersteuning te bieden en budget toe te kennen. Samen met hen wordt gekeken met welke hulp jij het beste geholpen bent. Bel ons gerust en wij helpen je op weg, geheel vrijblijvend.