Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om zelfstandiger te zijn. Wij bieden ondersteuning op alle leefgebieden aan (jong) volwassenen. HavenZorg is er voor mensen met een psychische diagnoses of die tussen wal en schip zijn geraakt door andere oorzaken zoals misschien stress, trauma of herstellend van een verslaving. Mensen die (tijdelijk) problemen ervaren in het dagelijkse leven. Wij bieden ondersteuning en begeleiding en helpen jou om je zelfstandigheid te vergroten; want niemand wil afhankelijk zijn.

Ervaar jij beperkingen door je diagnose? Onze begeleiding leert jou beter daarmee om te gaan en toch je doelen te bereiken.
Wil jij zelfstandig(er) wonen? Wij kunnen je daarbij helpen.
Wil jij zelf je zaakjes regelen? Wij ondersteunen jou daarbij!
Jij wilt bepaalde doelen bereiken? De Haven helpt je je dromen waar te maken.
Ga jij terugkeren in de maatschappij? Wij helpen je weer aan boord of op de kade.

Heb je vragen? Ervaar je problemen? Neem dan direct contact op. Een vrijblijvend, persoonlijk, oriënterend gesprek kost niks en levert altijd iets op. De gemeente is in de meeste gevallen verantwoordelijk om maatschappelijke ondersteuning te bieden en budget toe te kennen. Samen kijken we waar jij het beste mee geholpen bent. Bel ons gerust en wij helpen je op weg, geheel vrijblijvend.